Föreläsningar

Myter & Fakta om ätstörningar

Föreläsning om ätstörningar. Föreläsning om ätstörningar.

Ätstörningar och kroppsfixering går allt längre ner i åldrarna och bara i Sverige finns det över 100.000 personer som idag lider av en ätstörning. Detta är troligtvis ett mörkertal.

 

Men med mer kunskap i ämnet vet jag att vi alla kan hjälpa förebygga ätstörningar.

 

Jag var sjuk i många år med Bulimi. Idag är jag frisk och fri från sjukdomen sen många år tillbaka.

 

Vad är en ätstörning? Vad är dom tidiga varningstecken och symptomen på någon som har en ätstörning? Vad ska man göra som anhörig om man märker att någon i sin omgivning har en ätstörning? Hur kan man förebygga ätstörningar?

 

Hur blev jag frisk? Hur började det?

 

Frågorna är säkert många. Dessa och säkert många fler frågor har du möjlighet att ställa under denna 1 1/2 timmes föreläsning om ätstörningar där jag också berättar om kampen tillbaka från min egen ätstörning.

 

 Målgruppen för föreläsningen är: Föräldrar, Lärare, Kuratorer, Skolsköterskor, Skolelever årskurs 7-9 och gymnasieelever.

 

Föreläsningen är skräddarsydd beroende på målgrupp.

Klicka här för att läsa referenser

 

Föreläsningen hålls även på engelska.

Bestäm själv över ditt liv och prioritera rätt

Föreläsning om friskvård. Föreläsning om friskvård.

 

Vem styr över ditt liv? Lever du det liv du vill leva? Tankarna styr mer än vad man tror i dem beslut man gör här i livet. Både genom känslor och handlingar. Vi skapar vår framtid genom de bilder vi gör av den. Man drar till sig det man fokuserar på, medvetet eller omedvetet.

 

Föreläsningen är ur ett personligt perspektiv där man får ta del av föreläsarens egna val som hon gjort i livet och hur det ändrat henne som person för att komma dit hon är i dag.

 

Syftet med föreläsningen är att se möjligheterna till att prioritera rätt i dem beslut man tar för att kunna må bra i sig själv.

 

Det här är en föreläsning för er som tappat fokus på er själva och söker en förändring i era liv.

Boka föreläsningen här