Äntligen Frisk Sverige erbjuder

Hjärt och lungräddning grundutbildning

Varje år drabbas ca 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige och behandling påbörjas på ca 4 000 och av dessa överlever endast ca 400. Det innebär att 96% dör! Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Det kan vara en familjemedlem, en kollega, en medmänniska på gatan eller en nära vän, ung som gammal.

 

Se till att du är förberedd på det oförberedda! Lär dig Hjärt-lungräddning.
Utbildningen finns även på engelska


Läs mer på HLR utbildning

Utbildning i bemötande av kunder med en ätstörning

Äntligen Frisk Sverige erbjuder företag inom modebranschen en unik utbildning i konsten att bemöta en kund med ätstörningar.

Att bemöta en kund som tros lida av en ätstörning kan vara svårt.
Men med rätt verktyg kan man göra det utan att känna att man kränker dennes integritet.
Utbildningen finns även på engelska

 

Läs mer på Bemötande av kunder med en ätstörning

Föreläsningar

Myter och Fakta om ätstörningar

 

Vad är en ätstörning och vad finns det för myter kring personer med en ätstörning? Vilka är de tidiga tecknen och hur kan du tyda dom? Hur ska/kan du som anhörig/vän bemöta/hjälpa någon som är sjuk?

 

 

Bestäm själv över ditt liv och prioritera rätt

 

I dessa tider med stress för att få vardagen att gå ihop behöver man ibland en time out för att se vad som verkligen är viktigt i sitt liv. Tid för eftertanke. Tid att se över för- och nackdelar med det liv man har idag och vad en förändring skulle kunna innebära.

 

 

 

 Läs mer på Föreläsningar

Samtalscoachning

Som din samtalscoach kan du få hjälp med att sätta dig själv och din egna vilja lite mera i första rummet, om det är så att du lever väldigt mycket efter andras önskningar och viljor. Något man kanske inte alltid är medveten om, men mår dåligt av.  

Mycket av vårt samtal går ut på att du ska få en bättre insikt om dig själv. I samtalet fokuserar vi på dig och din livssituation. Det är ditt liv det handlar om helt och fullt under hela samtalet.

 

Samtalet mellan samtalscoach och klient hålls naturligtvis konfidentiellt.

   

Läs mer på Samtalscoachning 

 

 

Kost & Motion

Vill du hitta motivationen till ett hälsosammare liv? Om du har viljan så ger jag dig verktygen till att komma igång och motionera. Jag lägger upp ett träningsprogram som passar dig bäst. Dessutom ger jag dig viss kostrådgivning, oavsett om du vill gå ner i vikt eller äta mer hälsosamt.

 

Läs mer på Kost & Motivation till motion