CPR Basic Adult & Infant in english

"I was delighted to find Äntligen Frisk Sverige offering CPR and AED Adult & Infant courses in English. Sofia was such a nice person, and her excellent command of English helped the course to be delivered concisely and very personally. Sofia made me feel relaxed and confident throughout the session. I am so pleased I found her".

Best regards
Ian

"I came to Äntligen Frisk Sverige searching for a CPR and AED certification in English. What I ultimately found was a welcoming, professional, and thorough session delivered by Sofia, whose attention to detail and pedagogical approach gave me confidence in my newly acquired skill."

 

Kindest regards,

Ben

Hi Sofia,
Thank you for today's training. Everything was very well done and good explained. I hope we'll meet again for
another training.

Best wishes,
Regards,
Cesar Ulloa

HLR grundutbildning Vuxen & Barn - privat person

Tack för den individuella genomgången av HLR för barn samt genomgången av hur man gör vid luftvägsstopp hos barn. Den enskilda mötet gjorde att jag fick hjälp att träna extra på det jag kände mig osäker på och direkt feedback. Under utbildningen fick jag öva på att ringa 112 ( på låtsas förstås) och det gjorde det mer likt en skarp situation. Jag känner mig mycket tryggare nu efter utbildningen om olyckan skulle vara framme för mitt barn eller någon annan liten människa.

Tack!

Helena Junby

Tack för en mycket bra HLR kurs och tack för att jag snabbt kunde få en tid då jag behövde denna kurs till mina studier. Mycket generöst av dig att hålla enskilda kurser. Kändes mycket bra att få göra denna kurs enskilt. Jag kunde fråga om det jag undrade över och du var väldigt professionell i det du lärde ut. Några skratt blev det också :).

 

Tack!

 

Anna Carnehammar

Tack för en bra HLR- och första hjälpenkurs, ett trevligt och proffsigt bemötande samt att du så snabbt hittade en tid till mig när jag hade bråttom.

 

Anja Riise

HLR grundutbildning - Företag

Tack Sofia för en givande HLR-utbildning. Alla är jätte nöjda och vi ser fram emot ett samarbete till våren igen.

 

Jaana Rundberg

Konstnärlig ledare

J.A.M Dancestudio, Södertälje

Föreläsningar Ätstörningar

Kungsholmens Västra gymnasium - Föreläsning om ätstörningar

Tack för en varm och engagerad föreläsning om ätstörningar för en åk 2:a på Kungsholmens Västra gymnasium! Den väckte många tankar och startade spännande diskussioner i klassrummet. Du är så välkommen tillbaka!

Matilda Nylén, Lärare i Psykologi och matematik

Ronneby Kommun - Föreläsning Myter & Fakta om ätstörningar

Under 2 dagar och 6 föreläsningar var Sofia Westling ute bland våra skolor i Ronnebys kommun och föreläste om ätstörningar för både lärare och elever i årskurs 7-9.

 

Sofia Westling- vilken kvinna! Det strålar av livsenergi från henne och det är svårt att förstå vad hon har med sig i sin ryggsäck. Efter att ha levt med en ätstörning under så många år, så betonar Sofia att hon är frisk och fri. Frisk och fri i både kropp och själ. 

Sofia berättar mjukt men ändå med en styrka om sin inre resa. En väg som har varit lång och svår. Många demoner att möta på vägen och att orka stå upp mot dom.

 

Så, ni som står inför valet om att köpa hennes föreläsning, hon lämnar ingen oberörd.

Ni får verkligen valuta för pengarna.

 

Therese Karlsson

Fritidpedagog/Fritidsledare

Bruket/Fritidskontoret

Ronneby Kommun

Upplands Väsby bibliotek - Myter och Fakta om ätstörningar

Mycket bra föreläsning där Sofia på ett proffsigt och samtidigt varmt och äkta sätt delar med sig av sina erfarenheter.

Rekommenderar gärna denna föreläsning!

 

Bie Georgsson

Studieförbundet Vuxenskolan Upplands Väsby - Sigtuna

Jakobsbergs folkhögskola - Myter & Fakta om ätstörningar

Tusen tack Sofia för en fantastisk föreläsning på Jakobsbergs Folkhögskola den 5 december 2011. Du beskrev situationen om ätstörningar och kroppsfixering på ett fantastiskt och engagerande sätt. Publiken bestod till största delen av elever på skolan och de var mycket nöjda och ställde många frågor. Jag kan verkligen rekommendera din föreläsning till andra.

 

Eva Stöm

ABF Norra Stor-Stockholm, Järfälla

Kundbemötande klädbutiker

Utbildning i kundbemötande klädbutik

Vi på Iris Hadar anlitade Sofia som föreläsare i samband med att vi höll en bemötandeutbildning för en kund inom klädbranschen. Sofia berättade sin egen historia och gav både oss och kunden massor av ny kunskap om olika typer av ätstörningar. Vi fick också gott om tips på vad man kan säga till en person med ätstörning utan att "spä på deras dåliga självkänsla".

 

Lisa Gustafsson, Iris Hadar

 

Läs mer om Iris Hadars bemötandeutbildningar på www.irishadar.se/bemotande