NaturligtFrisk

Marie Eriksson och driver sedan 2003 företaget Naturligt Frisk.
Som näringsterapeut arbetar Marie med att se till din optimala hälsa där bra kost är en hörnsten.
Marie erbjuder bla Hårmineralanalys där obalanser kan hjälpa dig att må bättre i samband med kostrådgivning och vitam/kosttilsskott kan balansera upp dig och du kan få ett bättre och hälsosammare liv.
Att ta hand om sina fötter är viktigt och Marie erbjuder även fotanalys för individuella skoinlägg.

Läs mer om allt detta på Marie hemsida, www.naturligtfrisk.se


 

 

Boel Björkenwall på Viability.se


Boel är Hypnotisör, Inspirationskonsult, Auktoriserad och vetenskapsorienterad hälsorådgivare, föreläsare, jobbcoach, ansvarig för Global Happiness Organization i Stockholm mm. och har en bredd av utbildningar och erfarenheter i bagaget. Hon är specialiserad på att hjälpa människor att uppnå sin fulla potential, stärka självkänslan, frigöra sig från sockerberoende samt olika mentala eller känslomässiga hinder och begränsningar. Hon har också medverkat som hälsoexpert på TV samt intervjuats för olika tidningar i frågor som rör hälsa, sockerberoende, lycka, och motivation.

Läs mer om Boel, om nöjda klienter mm på www.viability.se

 

Kundaliniyoga mot ätstörningar

 

Kundaliniyogans dokumenterade effekter, enligt forskningen, som hjälper dig med ätstörningar att läka på ett djupare undermedvetet plan och därmed bryta gamla destruktiva mentala mönster.

Anna Parkkila och är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. Kontakta henne för mer information om hur detta kan hjälpa dig med en ätstörning.

 

För mer information www.yogapower.se